Wormuth: 'We waren beter dan Ajax, maar we hebben geen doelpunten gemaakt'

door NickOoms 29

Bron ESPN

Bron ESPN

Frank Wormuth is van mening dat zijn Heracles Almelo zaterdagavond als winnaar van het veld moest stappen. De club uit Overijssel nam het op tegen Ajax, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

'Ik vond ons beter, maar we hebben geen doelpunten gemaakt', begint Wormuth tegenover de camera's van ESPN. 'We hebben ook de beste kansen gehad, maar ook Ajax had genoeg kansen.'

'Na de wedstrijd was ik niet tevreden met één punt', vervolgt de 61-jarige Duitse trainer. 'We hadden echt genoeg mogelijkheden om doelpunten te maken. Dan was alles goed. De eerste twintig minuten waren we totaal niet scherp. In de tweede helft waren we dat meer. Dan moet je ook geluk hebben.'