Ibrahimovic: 'Qatar een optie'

door Lisanne 13

Ibrahimovic: 'Qatar een optie'

door Lisanne 13

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic is bij Paris Saint-Germain in het bezit van een aflopend contract. Hoe de Zweed zijn carrière gaat vervolgen is echter nog altijd niet duidelijk. De Verenigde Staten lijkt een optie te zijn, net als Engeland. Maar ook Qatar sluit de spits niet uit.

In gesprek met L'Equipe gaat Ibrahimovic verder in op de vraag over mogelijke transfers. 'Ik heb een aflopend contract en dat is een nieuwe ervaring. Ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil, al richt ik me dit moment nog op Paris Saint-Germain. Ik heb nog een contract voor zes maanden en ik wil mijn best doen voor het team. Een volgende bestemming? Die weet nog niet', aldus de steraanvaller, die verder aangeeft het prima naar zijn zin te hebben in Parijs.

Ook spelen in Qatar is iets wat Ibrahimovic niet direct wil uitsluiten. 'Ik heb een uitstekende relatie met voorzitter Nasser Al-Khelaifi en met de mensen uit Qatar, maar op dit moment kan ik nog niets zeggen. Laat ik zeggen dat een verhuizing naar Qatar zeker een optie is. Ik geniet nog van het spelletje, en we zien wel wat er gebeurt', besloot hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.