[Update] 'Kans groter dat Huntelaar definitief stopt'

door Thijs Zwagerman 19

Bron De Gelderlander, Omroep Gelderland

[Update] 'Kans groter dat Huntelaar definitief stopt'

door Thijs Zwagerman 19

Bron De Gelderlander, Omroep Gelderland

Laatst geüpdatet

Klaas-Jan Huntelaar heeft opnieuw een gesprek gevoerd met NEC. Dat meldt De Gelderlander woensdagmiddag. Het is al het tweede gesprek dat de promovendus uit Nijmegen en de oud-spits van Ajax met elkaar hebben gevoerd.

NEC heeft de hoop Huntelaar over te halen om zijn loopbaan met een jaar te verlengen. De club uit Nijmegen heeft er veel voor over om Huntelaar in te lijven. Zo sprak NEC via geldschieter Marcel Boekhoorn onlangs met de spits en nu heeft Huntelaar er ook een gesprek met technisch directeur Ted van Leeuwen opzitten. Bovendien zou Huntelaar ook al een bezoek hebben gebracht aan het Goffertstadion.

Huntelaar begon het afgelopen seizoen bij Ajax en tot zijn vertrek maakte hij meerdere belangrijke doelpunten. Na de komst van Sébastien Haller koos Huntelaar echter voor een vertrek naar Schalke 04. Met die club degradeerde hij uit de Bundesliga.

Bij NEC zou Huntelaar weer kunnen samen spelen met Lasse Schöne. De Deen, die in het afgelopen halfjaar voor sc Heerenveen voetbalde, tekende onlangs al een contract bij de club uit Nijmegen.

Update - 20.20 uur (16 juni 2021) - 'Kans groter dat Huntelaar definitief stopt'

Hoewel NEC bezig is om Klaas-Jan Huntelaar te verleiden tot een overgang, lijkt de kans een stuk groter dat de spits zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Volgens Omroep Gelderland laten bronnen rondom Huntelaar weten dat het aannemelijk is dat Huntelaar definitief gaat stoppen. Naast NEC hengelen ook FC Twente, sc Heerenveen en De Graafschap nog naar de diensten van Huntelaar.

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 1-0 wint van Oostenrijk? Zet in en krijg 7,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties