Eto'o lijkt Sampdoria alweer te verlaten

door Sam van Raalte 14

Eto'o lijkt Sampdoria alweer te verlaten

door Sam van Raalte 14

Laatst geüpdatet

Voormalig Ajax-target Samuel Eto'o lijkt Sampdoria na amper een week alweer te verlaten. De 33-jarige spits werd deze transferperiode met veel bombarie gepresenteerd door de Italiaanse subtopper, maar heeft nu al ruzie met hoofdtrainer Sinisa Mihajlovic.

Eto'o kwam er maandag namelijk achter dat er twee trainingssessies op het programma stonden en daar was hij niet van gediend. 'Als ik heel eerlijk ben, heeft Eto’o dit allemaal zelf veroorzaakt', reageert Mihajlovic op het conflict. 'Hij is gewoon vertrokken, zonder mij uitleg te geven. Het is een gebrek aan respect naar het team en naar mijn persoon. Ik weet niet wat de club plan is. Dat is de waarheid.'

De voormalig spits van onder meer Barcelona en Internazionale verliet Chelsea afgelopen zomer transfervrij. Ajax was vervolgens wekenlang voor Eto'o in de markt, maar de Kameroener koos voor Everton. Die club verliet hij in januari voor Sampdoria.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.