Spaan: 'Die wissel had eerder mogen komen'

door Finn Dekker 9

Spaan: 'Die wissel had eerder mogen komen'

door Finn Dekker 9

Laatst geüpdatet

Henk Spaan had graag gezien dat Erik ten Hag eerder had gewisseld afgelopen zondag. Zo had Quincy Promes tegen ADO Den Haag eerder het veld moeten ruimen voor David Neres, stelt de columnist in Het Parool. Uiteindelijk scoorde de Braziliaan wel.

'Wat mij betreft, had die wissel een half uur eerder mogen komen', schrijft Spaan dinsdag. 'We hadden er niet meer dan een helft voor nodig om te zien dat Quincy geen geboren nummer tien is. Anders dan Donny van de Beek, die wel precies weet wanneer hij het strafschopgebied van de tegenstander moet ingaan en wanneer hij drie meter moet terugzakken voor een bal van Ziyech.'

Promes wordt de afgelopen wedstrijden vaker achter de spits gepositioneerd. Van de Beek vormde tegen de Hagenezen samen met Lisandro Martínez de dubbele zes. Tegen Valencia CF stond Promes wel op de flank. In die wedstrijd scoorde de aanvaller de tweede goal van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.