De Boer en Perez: 'Tadić absolute uitblinker'

door DouwedeVries96 11

De Boer en Perez: 'Tadić absolute uitblinker'

door DouwedeVries96 11

Laatst geüpdatet

Bij het programma Dit was het Weekend op FOX Sports waren Ronald de Boer en Kenneth Perez lovend over het spel van Dusan Tadić. De twee ex-profvoetballers vonden hem verreweg de beste Ajacied tijdens PSV - Ajax.

De Serviër begon net als tegen Lille OSC in de punt van de aanval en deed dat volgens de analisten met verve. Kenneth Perez haalde de '10' die Tadić ooit kreeg van het Franse L'Equipe aan en De Boer was vooral te spreken over zijn balvastigheid. 'Hij kwam altijd tussen de linies en daar had PSV moeite mee. Zijn wisselwerking met Quincy Promes was ook onwijs goed.'

Het aanvallende tweetal was hoofdverantwoordelijk bij de 0-1 van Ajax, toen Tadić de bal vasthield en teruglegde op Promes, die afwerkte. De combinatie oogstte lof bij opnieuw De Boer. 'Hoe hij (Tadić, red.) de assist gaf op Promes... Dat lijkt heel simpel, maar dat is het bepaald niet. Tadic was de absolute uitblinker bij Ajax', was de conclusie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.