'Dan moet Kuipers Ajax de overwinning schenken'

door SJvanveen 56

'Dan moet Kuipers Ajax de overwinning schenken'

door SJvanveen 56

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen van De Telegraaf vindt dat Ajax de scheidsrechter van dienst mee heeft in eigen huis. Tegen zowel sc Heerenveen als FC Groningen vielen belangrijke beslissingen in het voordeel van de Amsterdammers en dat is niet zomaar, denkt de chef voetbal van de ochtendkrant.

'De toelichting van Kuipers dat 50.000 mensen komen voor het voetbal en niet voor tijdrekken, is niet op z’n plaats', bijt Driessen in zijn column het spits af. 'Als Kuipers doet wat de 50.000 toeschouwers graag willen, dan moet hij Ajax de overwinning schenken, want daarvoor komen die fans naar de Johan Cruijff ArenA. Overigens torpedeerde Ajacied Donny van de Beek alles waarachter Kuipers zich verschuilde', doelt de journalist op de uitspraak van Van de Beek waarin de middenvelder zei dat hij niet het idee had dat FC Groningen veel tijdrekte.

Er is volgens Driessen dan ook maar één conclusie mogelijk: 'Het is duidelijk dat tegenstanders van kampioen Ajax in de ArenA niet alleen de halve finalist van de Champions League tegenover zich weten, maar ook de scheidsrechter. Eerder werd Heerenveen een 2-1 voorsprong door de neus geboord', besluit hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.