'Beste is als je Sánchez kunt kopen, maar huren zou al geweldig zijn'

door Bart Veenstra 50

Bron NH Sportcafé

'Beste is als je Sánchez kunt kopen, maar huren zou al geweldig zijn'

door Bart Veenstra 50

Bron NH Sportcafé

Laatst geüpdatet

Gerard van der Lem zou een terugkeer van Davinson Sánchez bij Ajax toejuichen. De verdediger komt bij Tottenham Hotspur niet altijd in actie en naar verluidt zou Ajax interesse hebben om hem terug te halen naar Amsterdam.

'In de wandelgangen heb ik gehoord dat ze hem terug willen halen. De vraag is wel op welke basis', zegt Van der Lem in NH Sportcafé. 'In Engeland is het een aankoop die niet functioneert. Dan ze verkopen ze hem voor dertig procent minder, dat maakt ze niet uit.'

Bij Ajax zou Sánchez de verdediging kunnen versterken en Van der Lem ziet dat wel zitten. 'Het beste is als je hem kunt kopen, maar als je hem kunt huren, is dat natuurlijk geweldig', aldus de voormalig oefenmeester.

Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf sprak vrijdag ook al over de mogelijke terugkeer van Sánchez bij Ajax. Volgens de verslaggever zal Ajax, vanwege de financiële situatie, deze zomer wellicht gaan huren. 'Davinson Sánchez komt misschien in beeld, maar dat zou ik heel raar vinden als je ziet hoe Timber nu speelt. Aan de andere kant krijgt elke jonge jongen een terugslag. Dan is het goed om Sánchez erbij te hebben.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.