[Update] 'Danilo haakt één dezer dagen aan'

door ArthurV 6

[Update] 'Danilo haakt één dezer dagen aan'

door ArthurV 6

Laatst geüpdatet

Hoewel de huurtransfer van Danilo Pereira naar FC Twente een week geleden in kannen en kruiken leek, is er nog steeds geen overeenstemming bereikt. Dat laat algemeen directeur Paul van der Kraan maandag weten bij VoetbalTijd.

'Dat is nog niet rond, dat moet ik nog wel even aangeven. We zijn wel geïnteresseerd', geeft Van der Kraan aan. 'In welk stadium we zitten? Er zijn nog wat zaken die geregeld moeten worden. De speler wil, wij willen, maar het is nog niet rond.'

Vorige week maandag meldde Tubantia dat er een akkoord was tussen Ajax en FC Twente over de verhuur van Danilo. Hierbij hebben de Tukkers een doorverkooppercentage bedongen. Eerder meldde de krant al dat de Braziliaan nog wat reguliere zaken moet regelen.

Update - 23.15 uur (28 juli 2020) - 'Danilo haakt één dezer dagen aan'

Volgens Tubantia zal Danilo Pereira één dezer dagen aansluiten bij de selectie van FC Twente. Nadat de komst van de spits werd gemeld door verschillende media, waren er nog wat zaken die geregeld moesten worden. Ondanks de huurtransfer zijn de Tukkers nog niet uitgewinkeld. 'We willen in ieder geval nog twee centrumspitsen, een vleugelspits, een aanvallende middenvelder en misschien nog verdedigers, een rechtsback', aldus trainer Ron Jans.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.