Vaessen laat van zich horen: 'Wil mijn collega's en de mensen van Ajax bedanken'

door Jesse ter Haar 76

Bron RKC Waalwijk

Vaessen laat van zich horen: 'Wil mijn collega's en de mensen van Ajax bedanken'

door Jesse ter Haar 76

Bron RKC Waalwijk

Laatst geüpdatet

Etienne Vaessen heeft op de eigen website van RKC Waalwijk voor het eerst sinds zijn botsing tijdens RKC Waalwijk - Ajax van zich laten horen. Voor de keeper staat de komende periode nu in het teken van het nemen van rust.

'Allereerst wil ik mijn collega’s van de medische staf én uiteraard ook de (medische) mensen van Ajax en het ambulance personeel enorm bedanken voor het snel en juist handelen', aldus Vaessen. 'Ik heb begrepen dat er van alle kanten steunbetuigingen binnen komen. Via deze weg wil ik iedereen die met mij en mijn familie meeleeft enorm bedanken. Wij waarderen de steun enorm.'

Zondag werd de doelman ontslagen uit het ziekenhuis en mocht hij weer naar huis. Het blijkt relatief goed met hem te gaan, want op maandag kon hij zijn teamgenoten alweer - al was het maar kort - spreken. 'Vanochtend heb ik kort kunnen videobellen met mijn teamgenoten, de staf en alle betrokkenen binnen RKC Waalwijk. Het was erg fijn iedereen weer even te zien.'

Rust voor Vaessen

Voorlopig hoeft men Vaessen nog niet terug onder de lat te verwachten bij RKC Waalwijk. Hij gaat de tijd nemen die nodig is om echt te herstellen van de klap van afgelopen zaterdagavond. 'De eerste periode van mijn herstel bestaat uit het nemen van rust. Hierdoor zal ik de komende periode nog niet op alle berichten kunnen reageren', vertelt hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.