Ten Hag: 'Denk dat we een heel goede selectie hebben, die net compleet is'

door NickOoms 58

Bron De Telegraaf

Ten Hag: 'Denk dat we een heel goede selectie hebben, die net compleet is'

door NickOoms 58

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag is zeer content met de huidige spelersgroep van Ajax. Recentelijk bereikten de Amsterdammers een overeenstemming met FC Kopenhagen om Mohamed Daramy over te nemen. Met de komst van de negentienjarige aanvaller bevat het elftal van Ajax volgens Ten Hag voldoende spelers.

'Ik denk dat we een heel goede selectie hebben, die net compleet is', citeert De Telegraaf de 51-jarige trainer op de conference call. 'Ik ben heel tevreden. Er zijn wel erg veel aanvallers, dus moeten we kijken of er voor alle spelers perspectief is. Er staan in elk geval wedstrijden in de Champions League op mijn netvlies, waarin David (Neres, red.) van grote waarde was.

Ajax wist vorige week een overeenstemming te bereiken met FC Kopenhagen om Mohamed Daramy voor een bedrag van rond de dertien miljoen euro over te nemen. Naar verluidt zal de Deen op korte termijn worden gepresenteerd. Volgens Ten Hag moeten we Daramy de tijd geven. 'Maar hij is er nu nog niet eens en moet worden ingepast. Antony was later terug van de Spelen en Edson Alvarez van de Gold Cup. De puzzel zal bij ons nog in elkaar moeten vallen. In de competitie zetten we de voorbereiding voort en het moet beter dan zondag tegen FC Twente.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties