Onana blikt terug op Ajax-periode: 'We hebben geschiedenis geschreven'

door NielsOpdam 51

Bron rinatoficialTV

Onana blikt terug op Ajax-periode: 'We hebben geschiedenis geschreven'

door NielsOpdam 51

Bron rinatoficialTV

Laatst geüpdatet

André Onana kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij Ajax. Dat vertelt de keeper, die sinds afgelopen zomer voor Internazionale speelt, in gesprek met rinatoficialTV. Onana was lange tijd de eerste keeper van Ajax, maar stapte deze zomer transfervrij over naar Italië.

De Kameroener vertelt dat hij in 2015 bij Ajax tekende en dat hij het seizoen daarna als eerste keeper begon. Bij Internazionale wordt de oud-Ajacied wat rustiger gebracht dan in Amsterdam. 'Als 26-jarige beschouwen ze je hier in Italië als bambino', begint Onana, die zichzelf als een ervaren doelman ziet. 'Ik ben blij dat ik de ervaring en het geluk had om op jonge leeftijd te debuteren.'

Onana vertelt dat hij als negentienjarige jongen in de basisopstelling van Ajax stond. Hij kijkt met een positief gevoel terug op zijn periode in Amsterdam. 'Het waren geweldige jaren, we hebben geschiedenis geschreven en de waarheid is dat ik overal blij mee ben. Dat hebben we gedaan en we moeten vooruit kijken, het leven van een keeper is erg lang. En we hebben nog een lange weg te gaan.'

Onana keepte tot nu toe 13 wedstrijden bij Inter

Bij Internazionale keepte Onana tot nu toe dertien wedstrijden, waarin hij zestien tegendoelpunten moest incasseren. De Kameroener speelde 214 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 192 tegengoals incasseerde. Bij Ajax won Onana drie landstitels, twee KNVB Bekers en een Johan Cruijff Schaal.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.