Kijk het WK overal ter wereld: wereldwijd toegang tot de beste (gratis) streams

door Ajax Showtime 2

Bron Ad

Kijk het WK overal ter wereld: wereldwijd toegang tot de beste (gratis) streams

door Ajax Showtime 2

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Het WK 2022 is inmiddels onderweg en het Nederlands elftal trapt het toernooi maandagmiddag om 17.00 uur af. Je kunt het WK in Qatar overal ter wereld bekijken. Met VPNGids heb je namelijk wereldwijd toegang tot de allerbeste (gratis) streams!

Als je het WK voetbal live wilt volgen, dan doe je dat uiteraard gemakkelijk via de NOS. Zij zenden alle wedstrijden rechtstreeks uit op de televisie. Maar als je in het buitenland bent, zijn veel Nederlandse FIFA-streams niet beschikbaar. Veel streams zijn vaak geo-locked, waardoor de NOS-stream veelal alleen in Nederland te zien is. Met een VPN kun je gemakkelijk je internetverbinding omleiden via een ander land. Hierdoor kun je ook vanuit het buitenland gewoon de NOS-stream bekijken. Of vanuit Nederland naar buitenlandse streams kijken en dat is vaak gratis.

Via een makkelijke app kun je gebruikmaken van een VPN. Als je een VPN wilt gebruiken, heeft VPNGids een stappenplan gemaakt. Allereerst moet je een VPN-account aanmaken en dat kan bijvoorbeeld bij NordVPN. Daarna kun je de VPN-software downloaden en installeren op jouw apparaat. Vervolgens maak je verbinding met een server in Nederland en ga je naar je Nederlandse stream. Uiteindelijk kun je zo genieten van de wedstrijd tegen Senegal, waar dan ook ter wereld!

Veel VPN-aanbieders vragen geld, maar bieden ook een geld-terug-garantie

Een VPN is dan ook vooral handig als je in het buitenland bent. Je kunt er bijvoorbeeld gebruik van maken als je in een land bent dat niet de juiste uitzendrechten heeft voor de wedstrijd, waardoor het niet wordt uitgezonden. Een VPN kan ook handig zijn als je je op een plek bevindt waar voetbalstreams helemaal geblokkeerd zijn, óf als je een wedstrijd wilt kijken met Nederlands commentaar, terwijl je in het buitenland zit.

Veel aanbieders van VPN vragen wel geld, meestal een paar euro per maand, maar bieden tegelijkertijd ook een geld-terug-garantie van minstens dertig dagen. Hierdoor kun je het zonder risico gewoon uitproberen. Als je jouw geld binnen dertig dagen terugvraagt, kun je als WK-fan dus gratis gebruikmaken van een VPN en zo alle wedstrijden bekijken, overal ter wereld.

Kijk overal ter wereld naar het WK voetbal in Qatar met VPNGids!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.