door NielsOpdam 6

Bron Ad

Bron Ad

Ajax speelt dinsdagavond een zeer belangrijke thuiswedstrijd in de UEFA Champions League. De Amsterdammers ontvangen SL Benfica in de Johan Cruijff ArenA. Volgens is Ajax de grote favoriet tijdens deze kraker!

Ajax won de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie met 3-2. Het elftal van Erik ten Hag ging tegen RKC Waalwijk en SC Cambuur rusten met een 2-0 voorsprong, maar gaf die voorsprong in de tweede helft weer weg. Uiteindelijk zorgden de doelpunten van Dusan Tadić (tegen RKC Waalwijk) en Ryan Gravenberch (tegen SC Cambuur) voor de drie punten. Denk jij dat Ajax dinsdag ook met 3-2 wint van Benfica?

Op 23 februari speelden Ajax en Benfica de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League. Ajax kwam via Tadić redelijk snel op voorsprong. In de 26e minuut scoorde Sébastien Haller echter in zijn eigen doel, waardoor het 1-1 stond. Drie minuten later kwam Ajax op 1-2, nadat de Ajax-spits in het juiste doel scoorde. Roman Yaremchuk zorgde uiteindelijk voor de eindstand: 2-2. Mocht het dinsdag opnieuw 2-2 worden,

Krijg 4,33 keer je inzet terug als Haller de score opent!

Als Ajax de Champions League-wedstrijd wint, dan is de Bij een gelijkspel keer je inzet terug en bij een overwinning van Benfica is Haller heeft tot nu toe elf doelpunten gescoord in het miljardenbal. Denk jij dat de Ajax-spits tegen Benfica de score opent? Zet dan in en

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl