Ajax organiseert in New York viewing party voor CL-duel met Rangers

door Bart Veenstra 115

Bron Voetbal International

Ajax organiseert in New York viewing party voor CL-duel met Rangers

door Bart Veenstra 115

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Het Champions League-duel tussen Ajax en Rangers FC wordt ook in New York groots bekeken woensdag. In het centrum van de Amerikaanse stad wordt in de Pelé Soccer Store namelijk een viewing party georganiseerd, zo meldt Voetbal International.

Dit evenement valt samen met de verkoop van het nieuwe derde shirt van Ajax in de Verenigde Staten. Ajax heeft sinds drie jaar een eigen fanshop op Times Square in New York. Vanaf woensdag zal daar ook een grote afbeelding van het nieuwe shirt te zien zijn.

'Voetbal in het algemeen, en Champions League in het bijzonder wordt steeds populairder in Amerika', vertelt commercieel directeur Menno Geelen tegenover het medium. 'Daarnaast vinden veel Amerikanen het authentieke verhaal van Ajax mooi en bijzonder. Dat merken we aan de aandacht voor Ajax in media, maar bijvoorbeeld ook aan de verkoop van onze shirts.'

Ajax-shirt populair in Verenigde Staten

'Amerikanen waren een van de grootste internationale afnemers van het derde tenue, het Marley-shirt, van afgelopen jaar', gaat Geelen verder. 'De verwachting is dat de aandacht voor het nieuwe derde tenue, en het verhaal erachter, even populair zal zijn. Daarom geven we vandaag ons nieuwe derde shirt, dat Adidas ontwikkelde in samenwerking met Daily Paper, extra aandacht.'

De Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Rangers begint om 18.45 uur Nederlandse tijd. In New York is het dan 12.45 uur.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Denk jij dat Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt maakt? Zet in en ontvang liefst 8,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties