'Eto'o en Arsenal, Ajax geeft niet op'

door BvdPloeg 62

'Eto'o en Arsenal, Ajax geeft niet op'

door BvdPloeg 62

Laatst geüpdatet

Samuel Eto'o lijkt er een nieuwe optie bij te hebben als potentiële nieuwe werkgever. Na Ajax en Liverpool zou nu ook Arsenal serieus nadenken over de komst van de Kameroener. Eto'o zelf zou een avontuur bij de club uit Londen wel zien zitten.

Dat alles meldt The Sun, de sensatiekrant die de hele soap rondom Eto'o begin augustus aanwakkerde. Sindsdien is er dagelijks binnen- en buitenlands nieuws te melden. Zo zou Eto'o zelf graag naar Internazionale willen, maar in Italië heeft men hem niet nodig. Liverpool is op zoek naar een vervanger voor Luis Suárez en Ajax hoopt op een stunt door de routinier met bonussen en andere vergoedingen naar Amsterdam te lokken.

Ajax zou de hoop op de komst van Eto'o ook zeker nog niet hebben opgegeven. Simon Zwartkruis van VI meldde zondag dat er weer contact is geweest tussen Ajax en 'kamp Eto'o'. De komende dagen zouden uitsluitsel moeten brengen, maar Eto'o gaf al vaker aan snel met een beslissing te komen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.