Witschge kijkt in zijn glazen bol: '1-3'

door BvdPloeg 9

Witschge kijkt in zijn glazen bol: '1-3'

door BvdPloeg 9

Laatst geüpdatet

Richard Witschge heeft er alle vertrouwen in dat Ajax komende zondag drie punten gaat pakken tegen PSV. Volgens de oud-middenvelder wordt het een zware wedstrijd, die desondanks gewonnen gaat worden.

In een informeel vraaggesprekje met Harry Vermeegen heeft Witschge de smaak te pakken als hij merkt dat Vermeegen het niet ziet zitten in Ajax. 'Ze komen aan met de bus, ze stappen uit, gaan naar de kleedkamer, kleden zich om en gaan dan het veld op. Ik denk 1-3. Ajax komt 1-0 voor, daarna een countertje van PSV en vervolgens wordt het 1-2 en 1-3. Milik maakt de 1-2 en Van de Beek komt erin en maakt de laatste. Het wordt ook nog een puinhoop bij het stadion met de bus. De fans daar zijn er niet blij mee en dan zijn er weer een heleboel Ajax-fans die de bus verwelkomen in Amsterdam. Zo gaat het gebeuren', grinnikt Witschge.

Vermeegen krijgt op iedere gekke vraag een weerwoord, maar Witschge kijkt ook serieus vooruit naar de kraker. 'Het zijn altijd moeilijke wedstrijden voor Ajax geweest, in mijn tijd ook al. Ik heb er weleens gewonnen, maar ook weleens goed op mijn kloten gehad. Ajax en PSV zijn aan elkaar gewaagd. Het wordt een zes punten-wedstrijd. Ik denk dat de titelrace tot het einde een spannende strijd blijft, maar ik zeg toch Ajax. Waarom? Omdat ik Ajacied ben, dan hoop je er gewoon op. De kansen zijn fifty-fifty, maar het wordt toch Ajax. Ik neig ernaar, gek hè?'

Bekijk het hele fragment hieronder:

"PSV-Ajax eindigt in 1-3", denkt Richard Witschge

Richard Witschge over PSV-Ajax. "Het wordt 1-3 voor Ajax en een puinhoop bij het stadion als de spelersbus van Ajax wil vertrekken uit Eindhoven".

Geplaatst door Voetbalflitsen.com op donderdag 17 maart 2016

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.