Spaan betreurt vertrek Viergever: 'Bedankt, zegt PSV'

door Bart Veenstra 43

Spaan betreurt vertrek Viergever: 'Bedankt, zegt PSV'

door Bart Veenstra 43

Laatst geüpdatet

Journalist Henk Spaan laat in zijn column in Het Parool blijken te balen van het vertrek van enkele Ajax-spelers. Zo vertrekt Nick Viergever naar PSV, maakt Vince Gino Dekker de overstap naar AZ en gaat Zian Flemming spelen bij PEC Zwolle.

'En bedankt, zegt PSV. Op de dag dat Gino Dekker gratis naar AZ vertrok, legde PSV Viergever vast, een speler die door zijn geweldige mentaliteit Ajax een ronde verder bracht in de Europa League van 2017. Of hij beter is dan Brenet betwijfel ik, maar Isimat speelt hij met gemak het elftal uit', begint Spaan over Viergever, waarna hij volgt over Dekker. 'Dekker kwam al een jaar eerder naar Ajax dan Nouri, Bergwijn en Bergsma. Hij heeft een mooie linkervoet en kan ook met rechts een corner nemen.'

'Flemming werd door PEC binnengehaald, dat al eerder winkeldochter Sandler bij Ajax wegplukte. Bergsma krijgt zeker een club in de eredivisie. Wie volgt?', vraagt Spaan zich vervolgens af, waarna hij met een naam op de proppen komt. 'Ik zag de laatste wedstrijden van Jong Ajax: Doekhi kan overal terecht, hoor. (Alleen dankzij Marcel Keizer wist Ajax Mazraoui te behouden.) Intussen staat de arme Wöber huilend in het midden van de rondo.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.