Riedewald na scoren doelpunt: 'Frustratie na fout bij tegengoal'

door NickOoms 1

Jaïro Riedewald geeft aan dat zijn doelpunt (1-1) tegen Newcastle United uit frustratie tot stand is gekomen. De middenvelder is van mening dat hij zelf een fout heeft gemaakt bij de 1-0 van Jonjo Shelvey. Mede door het doelpunt van de voormalig Ajacied won Crystal Palace dinsdagavond met 1-2 bij The Magpies.

'Ik had zijn schot (Shelvey, red.) eerder kunnen blokken, maar ik was te laat en zij scoorden', begint Riedewald tegenover Palace TV. 'Dat was ongelukkig.' Negentien minuten later wist Riedewald zelf het net te vinden door de 1-1 binnen te schieten. 'Ik was daarom nog boos over dat tegendoelpunt, dus ik deed mijn ogen dicht en schoot zo hard als ik kon. Ik denk dat het een goed schot was, maar ik heb het doelpunt nog niet teruggezien.'

'We begonnen heel zwak', gaat de voormalig Ajacied verder over de wedstrijd in Newcastle upon Tyne. 'We verloren duels, we waren niet agressief genoeg en we kregen een vroege tegengoal. Later in de eerste helft toonden we de juiste reactie met twee goals. In de tweede helft bleven we aanvallen en moesten we ook de 1-2 in stand houden. Uiteindelijk zijn we erg blij met het resultaat en de comeback in de eerste helft. Als je kijkt naar het resultaat, dan is uit bij Newcastle winnen gewoon goed. Defensief waren we sterk, maar we begonnen slordig. Dat mag ons niet gebeuren.'