Koppositie lonkt voor De Boer na moeizame zege

door NielsOpdam 6

Frank de Boer heeft met Atlanta United een moeizame overwinning geboekt. De oud-trainer van Ajax won in de nacht van zaterdag op zondag met 2-1 van het Canadese Montreal Impact. Daardoor lonkt de koppositie in de MLS.

Justin Meram was de grote man aan de kant van Atlanta United. Na 35 minuten schoot de middenvelder zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Vlak na de rust kwam Montreal echter terug via Zakaria Diallo, zo schrijft NU.nl. De ploeg van De Boer zette daarna flink aan en pakte in minuut 83 de voorsprong. Meram schoot de 2-1 binnen, waardoor de koppositie nu lonkt voor Atlanta United.

De Boer boekte met zijn team de negende overwinning van het seizoen. Atlanta staat momenteel op de vierde plek in de Eastern Conference. De regerend kampioen heeft 29 punten, drie punten minder dan koploper Philadelphia Union. Laatstgenoemde heeft echter wel twee duels meer gespeeld dan het elftal van De Boer.