Heracles wint van NEC; Ajax-huurling Baas speelt hele wedstrijd

door Bram Bark 69

Heracles Almelo heeft de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De promovendus wist in eigen huis met 2-1 te winnen van NEC. Heracles kwam met 0-1 achter, maar wist in de tweede helft de achterstand om te buigen. Ajax-huurling Youri Baas stond in de basis bij NEC.

In de 24ste minuut was het raak voor NEC. De ploeg uit Nijmegen kwam via Koki Ogawa op voorsprong. In de tweede helft was het de beurt aan Heracles. De thuisploeg kwam op gelijke hoogte door een treffer van Emil Hansson. Anas Ouahim bezorgde Heracles de winst. In de 74ste minuut maakte hij de 2-1.

Bij NEC stond Ajax-huurling Youri Baas in de basis. De linksback speelde de hele wedstrijd. Baas ontving in de 28ste minuut een gele kaart. Voor NEC is het de tweede nederlaag op rij. Vorige week was Excelsior met 3-4 te sterk. De ploeg uit Rotterdam is zaterdag de tegenstander van Ajax.

Wedstrijd tussen Heracles en Ajax

Vorige week speelde Heracles Almelo, na een jaar afwezigheid, weer in de Eredivisie. De ploeg trapte het seizoen af met een uitwedstrijd in de ArenA. Ajax was met 4-1 te sterk voor de Heraclieden. Nu heeft Heracles dus de eerste overwinning van het seizoen binnen.

20.00 uur | Heracles Almelo - NEC (2-1)