Verweij over interview Van der Sar: 'Ik vind het gewoon heel onverstandig om dan bij Ziggo te gaan zitten'

door Wessel Kroon 52

Bron De Telegraaf

Verweij over interview Van der Sar: 'Ik vind het gewoon heel onverstandig om dan bij Ziggo te gaan zitten'

door Wessel Kroon 52

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mike Verweij vraagt zich af of het wel zo verstandig is geweest van Edwin van der Sar om zijn verhaal bij Ziggo te doen. De Ajax-volger van De Telegraaf vertelt in de Kick-Off podcast dat hij vond dat Van der Sar het prima deed, maar denkt dat hij beter bij een wat kritischer programma had kunnen aanschuiven.

'Ik vond dat hij het best aardig deed', opent Verweij over het interview van Van der Sar bij Rondo. Verweij is wel van mening dat de directeur van Ajax het niet heel moeilijk heeft gekregen. 'Ik vond dat hem wel heel weinig vuur aan de schenen werd gelegd. Dat had natuurlijk wel gekund. Er hadden vragen gesteld kunnen worden over Peter Bosz. Hij had natuurlijk ook veel dieper in kunnen gaan op de affaire Marc Overmars. Er waren echt heel veel zaken te bespreken, ook Danny en Daley Blind.'

Verweij denkt dan ook dat Van der Sar beter zijn verhaal bij een ander programma had kunnen doen. 'Ik vind het gewoon heel onverstandig om dan bij Ziggo te gaan zitten omdat dat de hoofdsponsor is van Ajax. Als je er dan zo'n interview van maakt, wek je de indruk dat de vragen van tevoren zijn doorgestuurd. Ik denk dat het voor Edwin van der Sar dus ook veel verstandiger was geweest als hij bijvoorbeeld bij Wilfred Genee was gaan zitten.'

'Ik denk dat je sterker overkomt als je dit bij iemand doet die je wel kiezelhard aanpakt. Als je laat zien dat je wel bij een hele kritische partij gaat zitten, dan zeg je ook van: "Ik ben de directeur van Ajax. Ik ben niet te raken en ik sta voor wat ik doe." Wat mij nog het meeste opviel was dat hij vooral werd gespaard door Ruud Gullit en Marco van Basten', eindigt Verweij.

Weet Kudus ook tegen RKC het net te vinden? Zet in en ontvang 2,10 keer je inzet terug als de Ghanees wederom doel treft!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.