Van Hanegem vindt Ajax terechte winnaar

door Finn Dekker 18

Van Hanegem vindt Ajax terechte winnaar

door Finn Dekker 18

Laatst geüpdatet

Willem van Hanegem vindt Ajax de terechte winnaar van het weekend. De ploeg van Frank de Boer won volledig verdiend van PSV. Dat kwam overigens niet zo zeer door het goede spel van Ajax, maar door de zwakte van PSV, zo stelt de Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

'Luuk de Jong is daar de aanvoerder, de man waar dus heel veel van afhangt. Gisteren heeft hij zo'n beetje alles wat hij fout kon doen ook daadwerkelijk fout gedaan. Het lag natuurlijk niet alleen aan De Jong. Trainer Cocu blijft Jetro Willems maar opstellen. Hij deed nauwelijks iets goed', aldus de oud-Feyenoorder, die ook kritiek had op jongens als Andres Guardado en Davy Pröpper. 'Ik mag toch wel iets meer van die gasten verwachten?'

De Amsterdammers gaan nu door de winst op PSV aan kop in de Eredivisie. 'Het zou best eens kunnen dat ze nu in een flow raken en dit gaatje niet meer weggeven. En dan zal PSV nog weleens terugdenken aan de wedstrijd van gisteren, waar ze er niets van bakten op het moment dat het er echt om ging', besluit Van Hanegem.

Goedemorgen Ajacieden! ❌❌❌ Verschil moet er zijn ??! #WZAWZDB

Geplaatst door Ajax Showtime op maandag 21 maart 2016

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.