Timmer lovend: 'Promes is ook on fire'

door Thijs Zwagerman 7

Timmer lovend: 'Promes is ook on fire'

door Thijs Zwagerman 7

Laatst geüpdatet

Marco Timmer, Ajax-watcher namens Voetbal International, is erg te spreken over de prestaties van Quincy Promes. Timmer zag Promes wat moeizaam aan het seizoen beginnen, maar inmiddels is de deze zomer van Sevilla overgekomen aanvaller niet meer weg te denken uit het basiselftal van Ajax.

Zaterdagavond scoorde Promes het winnende doelpunt op bezoek bij RKC Waalwijk. ‘Je hebt het lied Tadić on fire, maar Quincy is ook on fire. Hij doet het vandaag (zaterdag, red.) voor Ajax. Weer speelde hij vanaf de 10-positie en het is een aankoop die zijn waarde inmiddels bewezen heeft’, zegt Timmer in gesprek met zijn eigen medium over Promes.

De journalist is van mening dat men op nationaal voetbalniveau ook wel het één en ander van de Ajacied mag verwachten. ‘Aan het begin van dit seizoen heeft hij eventjes wat moeite gehad, maar nu is hij op stoom. Dat mogen we ook wel verwachten van Quincy Promes in de Eredivisie.’ In tien competitiewedstrijden maakte Promes tot dusver zes doelpunten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.