'Ten Hag zou perfecte opvolger van Allegri zijn'

door Bart Veenstra 9

'Ten Hag zou perfecte opvolger van Allegri zijn'

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

Voormalig Juventus-speler Alessio Tacchinardi ziet in Ajax-trainer Erik ten Hag de ideale opvolger van Massimiliano Allegri als trainer van Juventus. Laatstgenoemde neemt na dit seizoen afscheid van de topclub uit Turijn en om die reden is de zoektocht naar een nieuwe trainer begonnen.

Juventus werd in de Serie A voor de achtste keer op rij kampioen, maar toch zal men in Turijn met gemengde gevoelens terugkijken op het afgelopen seizoen. De Italianen hadden als doel de Champions League te winnen, maar werden in de kwartfinales uitgeschakeld door Ajax. Tacchinardi raakte onder de indruk van Ajax. 'Ze speelden geweldig, al ging het daarna mis tegen Tottenham Hotspur. In elk geval: gefeliciteerd. En ik wil meer zeggen: ik zou graag willen dat hij naar Turijn komt', zegt de voormalig middenvelder tegenover La Gazzetta dello Sport.

Tacchinardi ziet veel fans van Juventus dromen over andere trainers. 'Ik begrijp dat de mensen dromen van trainers als Guardiola, Pochettino en Klopp, maar zij zullen enorm duur zijn. Ten Hag heeft prachtige, innovatieve ideeën. Hij zou de perfecte opvolger van Allegri zijn. Misschien heb ik nu te veel fantasie, maar ik hoop het wel.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.