'Ten Hag moet van eigenwijsheid afstappen'

door SJvanveen 5

'Ten Hag moet van eigenwijsheid afstappen'

door SJvanveen 5

Laatst geüpdatet

Kale & Kokkie vinden dat Ajax-coach Erik ten Hag zondagmiddag uit bij PSV heel wat dubieuze keuzes maakte. De opstelling, het hart van de defensie en het tij niet keren tijdens de wedstrijd komen allemaal voorbij in een vraaggesprek met AT5.

'AEK verbloemde de problemen in de verdediging als Matthijs de Ligt niet meedoet. Maar wat mij vooral verbaasd heeft, is dat hij Huntelaar heeft laten staan en niet begonnen is met Tadic in de spits. Je staat tegen twee statische verdedigers. Als je daar op techniek tegen had gespeeld, had het meer nut gehad', begint men, alvorens Schöne en Ten Hag ook ter sprake komen.

'Schöne heeft staan brullen: wij staan volgende week bovenaan. In Eindhoven hebben ze dat uitgeknipt en opgehangen. Het zijn geen slimme uitspraken', aldus het duo, dat Ten Hag een reprimande geeft. 'Ten Hag zou eens van zijn eigenwijsheid moeten afstappen. Om het bij Ajax vol te houden én de klus af te willen maken. Hij kan niet als een alleenheerser rondlopen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.