'Technisch hart is een democratisch gedrocht

door ArthurV 23

'Technisch hart is een democratisch gedrocht

door ArthurV 23

Laatst geüpdatet

Bij het programma Natafelen met Kees is uitvoerig gesproken over het aftreden van Edwin van der Sar als voorzitter van het technisch hart. De mannen aan tafel hebben het idee dat het technisch hart alleen bedoeld is om Dennis Bergkamp in het zadel te houden. Ook zijn de heren van mening dat het technisch hart naar buiten moet treden.

'Ik heb de zin van het technisch hart nooit begrepen', vraagt Sjoerd Mossou zich af. 'Naar mijn idee is het maar een democratisch gedrocht. Het is alleen nog bedoeld zodat Dennis Bergkamp nog kan meepraten.' Daarbij werd hij aangevuld door Freek Jansen, journalist van Voetbal International. 'Ik zie het nut niet van deze wijziging. Het is puur symbolisch, meer omdat ze iets moeten doen. Want ze hadden een dramatische zomer en toen kwamen ze hier op uit. Het is meer een brugfunctie voor Bergkamp.'

Daarnaast waren de mannen aan tafel van mening dat het technisch hart van Ajax zich uit moet spreken. En dan met name met de steun aan trainer Marcel Keizer. Mossou: 'Misschien zouden ze zich een keer moeten uit spreken, in plaats van een onervaren trainer aanstellen en vervolgens onder je bed gaan liggen. Je stelt een onervaren trainer aan, dan moet je hem ook openlijk steunen.' Valentijn Driessen vraagt zich af of dit geen bewuste keuze is. 'Misschien doet Ajax dit, om zo de mogelijkheid te krijgen hem te ontslaan'.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.