Spaan: 'PSV verzwakt zijn onderhandelingspositie'

door Gino Haverkamp 25

Spaan: 'PSV verzwakt zijn onderhandelingspositie'

door Gino Haverkamp 25

Laatst geüpdatet

Henk Spaan laakt de tweet van John de Jong waarin hij de interesse van Ajax in PSV'er Steven Bergwijn afwimpelt. Volgens Spaan verzwakt PSV daarmee haar onderhandelingspositie.

'Wij verkopen Steven Bergwijn NIET aan Ajax. Niet voor 30 miljoen, niet voor 40, niet voor 50, 60, 70 miljoen of nog meer. Het antwoord blijft: NEE', luidt het bericht van De Jong. Onverstandig, zo vindt Spaan. 'Het gebruik van de hoofdletters is significant. PSV stelt zich loeihard op, tot vreugde van de achterban', schrijft hij in zijn column in Het Parool.

De keiharde, in Spaans ogen emotionele, nee van De Jong zou Internazionale in de hand spelen. De Italiaanse (sub)topclub zou naast Ajax de enige serieuze kandidaat zijn voor Bergwijn. Spaan verplaatst zich in de rol van de technisch directeur van de club uit Milaan, die de tweet van De Jong leest. 'Ik glimlach om de emotionele liquidatie van een bieder door de verkopende partij. In plaats van de prijs op te drijven door een paar keer van Amsterdam naar Milaan te wijzen en weer terug, verzwakt PSV zijn onderhandelingspositie. Mijn eerste bod namens Inter bedraagt 21 miljoen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.