Spaan: 'El Ghazi en Sierhuis beter dan Dost'

door JipVR 16

Spaan: 'El Ghazi en Sierhuis beter dan Dost'

door JipVR 16

Laatst geüpdatet

Bas Dost mocht het afgelopen zondag proberen Luxemburg, toen hij met het Nederlands elftal in de basis startte. De spits presteerde echter niet naar behoren en krijgt in de column van Henk Spaan uit Het Parool de wind van voren.

'Niet dat die jongen er iets aan kan doen. Ik kon vroeger ook niet voetballen en mag god op mijn blote knieën danken dat ik het Nederlands elftal nooit heb gehaald. Niet iedereen heeft dat geluk', meent Spaan, die daarbij ook een sneer uitdeelt aan bondscoach Danny Blind. 'Dost stond in Oranje op de plek van Robin van Persie, omdat Blind liever wordt uitgeschakeld dan dat hij de spits van Fenerbahçe oproept.'

'Je kunt zeggen: Dost kreeg de bal niet, maar wat deed hij met de ballen die hem wel werden gegund? Hij raakte ze kwijt. Ik ben ervan overtuigd dat, bijvoorbeeld, El Ghazi het beter zou hebben gedaan. Of Zivkovic, Ricky van Wolfswinkel, El Azzouzi, Kaj Sierhuis. Allemaal beter dan Dost, de eerste spits van Blind', aldus Spaan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.