Perez looft Ajax: 'Geweldige winst weer'

door SJvanveen 4

Perez looft Ajax: 'Geweldige winst weer'

door SJvanveen 4

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez vindt het een knappe zaak dat Ajax Kasper Dolberg voor naar verluidt twintig miljoen euro verkoopt. De Amsterdamse club maakt weer winst op een speler uit de A-selectie en dat oogst lof bij de voormalig Ajacied.

Dolberg is het gesprek van de dag en ook bij Voetbalpraat op FOX Sports passeert zijn naam de revue. Perez neemt het woord en stelt: 'Wat een geweldige winst weer. Volgens mij kwam hij als jeugdspeler', aldus de analist, die Valentijn Driessen ziet tegenspreken. De journalist van De Telegraaf wijst naar het bod van AS Monaco dat twee seizoenen geleden naar verluidt vijftig miljoen euro bedroeg.

'Rob Jansen, hij had er wat mee te maken, heeft dat bevestigd en AS Monaco ook. Toch denk ik dat het bij OGC Nice een moeilijk verhaal wordt.' Driessen legt uit. 'Hij heeft het een jaar laten zien en Erik ten Hag heeft hem wel vertrouwen gegeven in de voorbereiding. Na de Johan Cruijff Schaal dacht je dat hij los zou komen, maar dat kwam hij niet. Klaas-Jan Huntelaar maakt het wel waar.'

Situatie met SEG en Schreuder

Dolberg vertrekt ogenschijnlijk naar Frankrijk, maar kon ook naar het TSG Hoffenheim van Alfred Schreuder. Achter deze interesse zit heel wat achter, zo weet Driessen. 'Een heel raar verhaal', bijt de journalist het spits af. 'Alfred Schreuder heeft een zaakwaarnemer en dat is de zoon van Huub Stevens. Hij zat bij SEG (zaakwaarnemersbureau, red.) en Dolberg ook. Toen hoorde Schreuder ineens dat SEG hem aanbood bij Nice.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.