Nieuwsblad: 'Heb medelijden met Peter Bosz'

door SJvanveen 27

Nieuwsblad: 'Heb medelijden met Peter Bosz'

door SJvanveen 27

Laatst geüpdatet

Justin Kluivert moet het ontgelden in Het Nieuwsblad zaterdag. De buitenspeler sprak enkele minuten na de verloren Europa League-finale tegen Manchester United (0-2) met José Mourinho en dat deed de buitenspeler van Ajax met een glimlach. Het Belgische medium walgt ervan.

'Ik zou, als ik Peter Bosz was, de beelden nog eens goed terugkijken en vragen aan Justin Kluivert of hij nog wel bij Ajax wil voetballen', begint het medium, dat de vele fans die afdropen op het Museumplein erbij haalt. 'Precies op datzelfde moment stond Justin Kluivert, vier minuten na de wedstrijd, met de coach van de tegenstander gezellig te kletsen.'

'Ajax verloor woensdag van zichzelf, door die rare onderdanige houding', vervolgt Het Nieuwsblad. 'Ik heb medelijden met Peter Bosz. Hij zal de wedstrijd thuis hebben teruggekeken en hij zal hebben gezien wat wij allemaal zagen: Justin Kluivert, stralend van oor tot oor, naast de coach van Manchester United.' Hieronder is het filmpje van het gesprek, met neppe ondertiteling, te zien.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.