Mourinho neemt drie Ajacieden op in CL-team

door Thijs Zwagerman 6

Mourinho neemt drie Ajacieden op in CL-team

door Thijs Zwagerman 6

Laatst geüpdatet

Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek hebben grote indruk gemaakt op José Mourinho. De Portugese trainer koos de drie Ajacieden in zijn Champions League-elftal van het seizoen en dicht het drietal een grote toekomst toe.

Met name De Ligt maakte een onuitwisbare indruk op de voormalig trainer van onder meer Real Madrid en Manchester United. 'De Ligt is erg jong, een geweldige aanvoerder voor Ajax, speelde fantastisch en maakte belangrijke doelpunten. Ik denk dat De Ligt tot de allerbesten van deze Champions League behoort', aldus de Portugees bij RT.

Op het middenveld kiest Mourinho voor twee Ajacieden en een ex-Ajacied. Naast Christian Eriksen ruimt de oefenmeester namelijk twee plekken in voor De Jong en Van de Beek. 'Ook jonge spelers, ook een grote toekomst. Ze toonden ook een grote persoonlijkheid met de manier waarop ze speelden in de uitduels bij Real Madrid en Juventus. Grote persoonlijkheden en spelers met een enorme toekomst dus.'

Het volledige Champions League-team van Mourinho:

Alisson Becker (Liverpool); Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Virgil van Dijk (Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax), Andy Robertson (Liverpool); Frenkie de Jong (Ajax), Donny van de Beek (Ajax), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur); Lionel Messi (Barcelona), Sadio Mané (Liverpool), Mohamed Salah (Liverpool).

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.