'Mandzukic is de Benzema van Ronaldo'

door Finn Dekker 0

'Mandzukic is de Benzema van Ronaldo'

door Finn Dekker 0

Laatst geüpdatet

Wytse van der Goot, commentator van beroep, weet nog niet of het ontbreken van Mario Mandzukic vervelend is voor Ajax. De Kroaat heeft een aantal goede capaciteiten, maar is bijvoorbeeld niet heel effectief wat betreft doelpunten.

'Mandzukic is een beetje de Benzema van Ronaldo bij Real Madrid. Iemand die zijn kruimels netjes opveegt en in de prullenbak gooit, zodat Ronaldo lekker kan blijven voetballen. Dat scheelt wel echt', vertelt de kenner aan RTV Noord-Holland. Moise Kean zou zijn vervanger kunnen zijn, in de punt van de aanval. 'Kean is weer meer een doelpuntenmaker dan Mandzukic. Het zou dus ook een nadeel kunnen zijn.'

'Ik verwacht een heel veel spanning, niet per se een super goede wedstrijd, maar wel een intens spannende', voorspelt Van der Goot tot slot. De wedstrijd begint dinsdagavond om 21.00 uur in Turijn en is onder meer te zien bij Veronica.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.