'Magallán in die wedstrijden niet opvallend'

door Bart Veenstra 15

'Magallán in die wedstrijden niet opvallend'

door Bart Veenstra 15

Laatst geüpdatet

Ajax-jeugdtrainer Heini Otto wilde bij NH Sportcafé niet al te veel kwijt over de waarschijnlijke komst van Lisandro Magallán. Nadat eerder in Argentinië melding werd gemaakt van een geaccepteerd bod schreef ook De Telegraaf over de aanstaande transfer van de Argentijnse verdediger.

'Dat lees je vanochtend in de krant', zegt Otto. 'In mei was het ook al rond. Ik denk dat "we" er nog een klap op moeten geven. Ik ken hem via de kranten en de beelden. Ja, in die wedstrijden tegen River Plate met Boca Juniors was hij niet heel opvallend. Maar Ajax volgt hem al lang. Nu hopen ze hem in de winterstop aan te trekken, zo valt te lezen in de krant.'

Bij Ajax heeft men met Matthijs de Ligt, Daley Blind, Max Wöber, Frenkie de Jong, Perr Schuurs en na de winterstop ook Joël Veltman al meerdere spelers die als centrale verdediger kunnen spelen. 'Er zijn genoeg mogelijkheden achterin bij Ajax', zegt Otto.

Verwacht jij dat Ajax een 4-0 overwinning boekt op De Graafschap? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.