'Lainez had via Ajax in twee jaar bij Barça kunnen komen'

door BadembaBarrie 27

'Lainez had via Ajax in twee jaar bij Barça kunnen komen'

door BadembaBarrie 27

Laatst geüpdatet

Diego Lainez heeft een fout gemaakt door in januari 2019 Real Betis te verkiezen boven Ajax. Dat stelt Frank de Boer in gesprek met het Mexicaanse Mediotiempo. De trainer van Atlanta United is van mening dat een overstap naar Ajax veel beter was geweest voor het Mexicaanse talent.

Volgens De Boer had Lainez in Amsterdam kunnen rekenen op speelminuten en zou hij op financieel gebied eveneens niets te klagen hebben. 'Hij had bij Ajax een miljoen kunnen verdienen, misschien wel meer. Nu zit hij bij Betis en speelt hij niet', stelt de oud-Ajacied doelend op het gebrek aan speelminuten waar Lainez bij Real Betis mee te maken heeft.

De Boer is ervan overtuigd dat Lainez bij Ajax een veel succesvoller carrièreverloop had gekend. 'Als hij bij Ajax had getekend, had hij binnen twee jaar misschien wel naar FC Barcelona kunnen gaan. Nu heeft hij een jaar stilgestaan in zijn ontwikkeling en dat kan hij zich op zijn leeftijd niet verloorloven.'

Denk jij dat Ajax met 5-0 wint van RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,90 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.