Kieft heeft nog niet veel vertrouwen in Mislintat: 'Verwacht nog wel wat aankopen'

door Bram Bark 122

Bron NH Sportcafé

Kieft heeft nog niet veel vertrouwen in Mislintat: 'Verwacht nog wel wat aankopen'

door Bram Bark 122

Bron NH Sportcafé

Laatst geüpdatet

Wim Kieft heeft nog niet veel vertrouwen in Sven Mislintat. De oud-Ajacied geeft in de uitzending van NH Sportcafé aan dat hij meer aankopen verwacht. Kieft ziet veel spelers bij Ajax die niet naar behoren presteren. Aankopen zijn daarom nodig volgens de voormalig spits.

'Bergwijn presteerde slecht. Berghuis zijn prestaties zijn wat afgevlakt. Bij Brobbey lukt het nog niet allemaal. Brobbey heeft wel potentie, maar wordt toch steeds weer gewisseld', opent Kieft het gesprek. 'Ik verwacht dus echt wel meer aankopen. Op dit moment heb ik nog niet veel vertrouwen in Mislintat.'

Kieft ziet dat er bij Ajax een situatie is ontstaan die vaker voorkomt bij ploegen die in het recente verleden veel succes gekend hebben. 'Er hangt een verziekte sfeer bij Ajax. Dat zie je vaker bij elftallen die veel succes hebben gehad. Je bent afhankelijk van de spelers die doorkomen. De Ligt, De Jong en Van e Beek bijvoorbeeld in de recente succesjaren. Het gaat met pieken en dalen, dat is van alle tijden.'

Van Praag is het eens

Micheal van Praag sluit zich aan bij de mening van Kieft. Van Praag wil er nog aan toevoegen dat mensen moeten oppassen met te snel kritiek uiten op Mislintat. 'De naam was gevallen en toen was het meteen al niks. Laten we hem eerst de kans geven', besluit van Praag de discussie over Mislintat.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.