'Jong en onervaren oké, maar er zijn grenzen'

door SJvanveen 23

'Jong en onervaren oké, maar er zijn grenzen'

door SJvanveen 23

Laatst geüpdatet

Jan Mulder heeft in Het Laatste Nieuws hard uitgehaald naar Ajax. De oud-Ajacied vond de Amsterdammers veel te zenuwachtig en ook Kasper Dolberg en Hakim Ziyech moeten het ontgelden.

'Nooit eerder zijn er zoveel zenuwen waargenomen bij een voetbalelftal. De Ajacieden stonden er niet stijf van, ze konden niks meer bewegen. Zelfs het knipperen van de ogen was lastig', begint Mulder senior. 'Jong en onervaren oké, maar er zijn grenzen...', vervolgt de analist, die uithaalt naar Dolberg en Ziyech.

'Dolberg heeft niet één bal gehad. Nee, het was erger. Hij wilde de bal liever niet hebben. Geen sprintje kon ervan af. Geen initiatief, niks. Ziyech struinde door de omgeving alsof hij op zoek leek naar het waarom van deze avond. Bleek en hologig baande hij zich een weg door de tijd. Ziyech vond geen aanknopingspunt. Niets leek te duiden op een voetbalwedstrijd', is Mulder kiezel-hard.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.