'Iedere trainer zal denken dat Johnsen buitencategorie is'

door Bart Veenstra 10

'Iedere trainer zal denken dat Johnsen buitencategorie is'

door Bart Veenstra 10

Laatst geüpdatet

De door Ajax aan PEC Zwolle verhuurde Dennis Johnsen begint langzamerhand een 'mysterie' te worden, zo vindt voetbalanalist Vincent Schildkamp. De Noor beschikt over meerdere kwaliteiten, maar opvallend genoeg wil het er tijdens de wedstrijden nog niet uitkomen.

'Johnsen is echt een mysterie. Hoe hij beweegt, hoe snel hij is, hoe zijn aannames zijn. Ik kan me zo goed voorstellen dat iedere trainer die die gozer op de training ziet, denkt dat hij behoort tot de buitencategorie van de selectie', aldus Schildkamp bij Voetbalpraat van FOX Sports.

Oud-voetballer Simon Cziommer geeft aan dat binnen PEC Zwolle iedereen positief is over Johnsen. 'Hij werkt keihard na de training, doet extra oefeningen. Hij wil zijn stap maken, maar het lukt gewoon niet', zegt de Duitser, die vindt dat de Noor de volgende stap moet maken. 'Hij moet zoveel mogelijk in die situaties terechtkomen, zoveel mogelijk nederlagen overwinnen en weer opstaan. En groeien. Hij heeft het wel, hij heeft een geweldige aanleg.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.