'Hopen dat de directie een back-up-lijst heeft'

door Jesse ter Haar 23

'Hopen dat de directie een back-up-lijst heeft'

door Jesse ter Haar 23

Laatst geüpdatet

Volgens voormalig Ajacied Sonny Silooy zou het voor Ajax-spits Kasper Dolberg nog niet verstandig zijn om aan een eventueel vertrek te denken. Silooy beseft echter ook dat een band tussen speler en club tegenwoordig zeldzaam is en er daardoor met alles rekening gehouden moet worden.

'Dolberg moet natuurlijk nog minimaal een jaar blijven, dat zou ook beter voor hem zijn', oordeelt Silooy in een gesprek met De Volkskrant. 'Maar clubliefde bestaat niet meer en de markt is naar de kloten doordat die Engelse clubs krankzinnige bedragen betalen. Tachtig miljoen weiger je niet. Het is te hopen dat de directie een goede back-up-lijst heeft.'

Voor de Deense spits zullen de revanchegevoelens in aanloop naar het nieuwe seizoen groot zijn. Wegens een blessure en de concurrentiestrijd met Klaas-Jan Huntelaar kende Dolberg een teleurstellend verlopen jaar. In de Eredivisie kwam de aanvaller 1141 minuten in actie, wat gelijkstaat aan bijna dertien wedstrijden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.