'Het zal goed komen met Serero bij Ajax'

door JipVR 17

'Het zal goed komen met Serero bij Ajax'

door JipVR 17

Laatst geüpdatet

Thulani Serero is bij Ajax door stevige concurrentie op een zijspoor beland. De Zuid-Afrikaanse middenvelder heeft volgens Clive Barker echter nog een goede kans om alsnog zijn plaats in de basis terug te veroveren, dat laat de Zuid-Afrikaanse trainer weten aan Goal.com.

Barker won in 1996 als coach de Africa Cup of Nations en heeft zodoende met veel spelers gewerkt. Volgens hem is Serero een 'fantastisch veelzijdige speler'. Toch heeft hij onder meer Nemanja Gudelj en Riechedly Bazoer voor zich te dulden en lijken de kansen op speeltijd voor Serero nihil geworden. Deze zomer werd de 25-jarige dribbelaar dan ook gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs, maar tot een transfer kwam het niet.

De Zuid-Afrikaan blijft door het verstrijken van de transferdeadline in ieder geval tot de winter bij Ajax, maar als het aan Barker ligt blijft Serero nog langer. 'Hij heeft bij Ajax de kans gekregen om in Europa te beginnen. Ik ben er zeker van dat hij zich herpakt bij Ajax en alles goed komt voor hem' De Ajacied heeft nog een contract tot medio 2017 in Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.