Gijp: 'Totaal gebrek aan vertrouwen in Wöber'

door SJvanveen 19

Gijp: 'Totaal gebrek aan vertrouwen in Wöber'

door SJvanveen 19

Laatst geüpdatet

De mannen aan tafel bij Veronica Inside vinden niet alleen dat Erik ten Hag schuldig is aan het opstellen van geen echte kopper versus Luuk de Jong. De Ajax-trainer had gebrek aan keuzes en zou geen vertrouwen hebben in Maximilian Wöber.

'Uit de opstelling blijkt maar één ding: het totale gebrek aan vertrouwen in Wöber. Ze hebben overlegd en hebben daarna gezegd: we gaan PSV van de mat spelen. Dan snap ik wel dat je voor dat centrum kiest', begint Van de Gijp, die wel een kritiekpunt heeft. 'Maar dat je dan niet ingrijpt, dat snap ik niet', laat de analist weten.

Johan Derksen vindt de kritiek op Ten Hag buitenproportioneel. 'De druk op Ten Hag neemt toe. de vijfde colonne, de supporters willen Van de Beek zien... Lasse Schöne wordt het kind van de rekening', aldus Derksen. 'Ik heb de indruk dat Erik gedoogd wordt en ondanks het feit dat hij vier keer de Arena op stelten heeft gezet, dat hij maar twee keer hoeft te verliezen, in de val loopt en weg kan', vervolgt De Snor, die besluit: 'Hij is verantwoordelijk, maar heeft een team dat persoonlijke fouten maakt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.