Gebroeders Van de Kerkhof: 'Scheidsrechters zitten straks op feestje van Ajax'

door Bart Veenstra 165

Bron Omroep Brabant

Gebroeders Van de Kerkhof: 'Scheidsrechters zitten straks op feestje van Ajax'

door Bart Veenstra 165

Bron Omroep Brabant

Laatst geüpdatet

De gebroeders Van de Kerkhof zijn niet bepaald blij met het optreden van scheidsrechter Serdar Gözübüyük tijdens de competitietopper tussen Feyenoord en PSV. De arbiter van dienst gaf Feyenoord in de slotminuut een strafschop, waardoor het duel in 2-2 eindigde.

'De scheidsrechters zitten straks op het feestje van Ajax', foetert Réne tegenover Omroep Brabant. 'Dit kan toch geen onkunde meer zijn? Wat een slapjanus. Hij kon wel zien dat het geen penalty was, maar hij wilde het niet zien', aldus de voormalig voetballer.

Willy denkt niet dat er opzet in het spel is geweest, zo vertelt hij. 'Je zou bijna denken van wel als je dit ziet, maar dat geloof ik toch niet. Maar dat Gözübüyük niet eens voor de camera durft te komen om zijn beslissing toe te lichten, geeft wel aan dat hij zelf ook wel weet dat hij fout zat.'

PSV stond in Rotterdam 0-2 voor en volgens Willy liep PSV na rust te veel achteruit. Op die manier riep de Eindhovense ploeg de narigheid over zichzelf af, zo stelt Willy. Een landstitel lijkt er nu niet meer in te zitten voor PSV. 'En dus vertrekt Schmidt dadelijk zonder landstitel en heeft hij dus gefaald.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.