'Duel met Ajax voor Solari onder hoogspanning'

door Bart Veenstra 1

'Duel met Ajax voor Solari onder hoogspanning'

door Bart Veenstra 1

Laatst geüpdatet

Na de twee nederlagen van Real Madrid tegen FC Barcelona is de druk op trainer Santiago Solari flink toegenomen, zo schrijft De Telegraaf op basis van de Madrileense krant AS. De Champions League lijkt nu de enige prijs die dit seizoen nog gewonnen kan worden door De Koninklijke.

'Het chagrijn in het witte gedeelte van Madrid is groot, want door de twee verloren wedstrijden tegen Barcelona is Real in een week tijd het perspectief op twee prijzen kwijtgeraakt', schrijft het dagblad. 'De ploeg liep door een 0-3 nederlaag de finale van de Copa del Rey mis en kan ook een streep zetten door de Spaanse landstitel, nu Barça met een voorsprong van twaalf punten volledig uit zicht is. De druk op Solari neemt ondertussen toe, zo schrijft de toonaangevende Madrileense krant AS. De vervanger van de in oktober ontslagen Julen Lopetegui kreeg alle lof toen Real in januari beter begon te draaien, maar de pijnlijke verliespartijen tegen Barcelona hakken erin bij de clubleiding.'

De wedstrijd tegen Ajax staat voor Solari dan ook onder hoogspanning, zo vervolgt de krant. De trainer geeft spelers als Vinicius Junior en Sergio Requilon de voorkeur, terwijl hij sterren als Gareth Bale, Marcelo, Marco Asensio en Isco veel aan de kant houdt. 'Uitschakeling in de Champions League, het toernooi dat Real Madrid in de laatste vijf jaar vier keer won, kan wel eens het einde betekenen van een kortstondig trainersavontuur. Alleen daarom al had Solari de klasse van Ramos morgen goed kunnen gebruiken.'

Denk jij dat Ajax doorgaat in de Champions League door met 0-2 te winnen van Real Madrid? Zet dan in en krijg 27 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.