Driessen: 'Zal een lastig karwei worden'

door Finn Dekker 17

Driessen: 'Zal een lastig karwei worden'

door Finn Dekker 17

Laatst geüpdatet

PSV is veel verder dan Ajax, zo constateert Valentijn Driessen na het weekend bij De Telegraaf. De Eindhovenaren hadden geen kind aan de Amsterdammers en wonnen met 3-0 door goals van Gaston Pereiro, Luuk de Jong en Hirving Lozano. Door de wint staat PSV nu bovenaan met vijf punten meer dan Ajax.

'Dit geeft te denken voor de rest van het seizoen', begint Driessen voor de camera. 'De Eredivisie is zo zwak. PSV gaat niet overal punten laten liggen. Het verschil van vijf punten moet Ajax zien in te halen. Het zal een lastig karwei worden.' Ajax verloor eerder in het seizoen al kostbare punten door gelijk te spelen tegen Heracles.

Trainer Erik ten Hag verdedigde zijn keuze voor Frenkie de Jong in het centrum door te wijzen op de winst tegen AEK Athene. 'Die speelden heel anders, zonder Luuk de Jong. Opbouwen kan Ajax wel. Maar zonder bal komt het aan op verdedigen en dat kunnen Blind en De Jong niet. PSV is een klasse apart in de Eredivisie.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.