Driessen: 'Wordt niet op doelsaldo beslist'

door Finn Dekker 14

Driessen: 'Wordt niet op doelsaldo beslist'

door Finn Dekker 14

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen denkt niet dat Ajax op doelsaldo het kampioenschap gaat pakken. Titelconcurrent PSV gaat namelijk naar alle waarschijnlijkheid nog punten verspelen, zo denkt de verslaggever. Als de Amsterdammers de laatste drie duels winnen, dan worden ze 'gewoon' op punten kampioen.

'De ploeg zit helemaal vast', doelt de journalist van De Telegraaf op de ploeg van Mark van Bommel. 'De vorm en het vertrouwen ontbreken. PSV is geen schim van het PSV van de eerste seizoenshelft. Deze ploeg gaat ergens nog punten laten liggen. Ik geloof niet dat het kampioenschap op doelsaldo wordt beslist. Uit bij Willem II of AZ kan het zomaar fout gaan met deze ploeg.'

Ajax speelt zelf nog thuis tegen Vitesse en FC Utrecht en gaat op de laatste speeldag op bezoek bij De Graafschap. De laatste wedstrijd van de Eindhovenaren is de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.