Driessen: 'Dat moet je toch wel halen'

door Sam van Raalte 16

Driessen: 'Dat moet je toch wel halen'

door Sam van Raalte 16

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen denkt dat Ajax een prima kans maakt in de derde voorrondes van de Champions League. Door een beschermde status treft de Amsterdamse club in het voorstadium van het miljoenenbal een ploeg van het kaliber Sparta Praag.

'Dat moet je toch wel halen, al is het lastig om te peilen hoe de elftallen er voor staan zo vroeg in het seizoen', sprak de chef voetbal van De Telegraaf maandagavond bij VI tv. Johan Derksen deed er een schepje of twee bovenop. 'Sparta Praag heeft een pittig ploegje, dat zag je dit seizoen tegen PEC Zwolle, dat weer niet zoveel moeite heeft met Ajax', aldus de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International.

Naast Sparta Praag zijn ook Young Boys, Fenerbahçe, Panathinaikos en Rapid Wien mogelijke tegenstanders in de derde voorronde. Daarna wacht eventueel Lazio Roma, Sporting Lissabon, CSKA Moskou, Club Brugge of AS Monaco. De laatste drie moeten zich nog wel door de derde voorronde zien te spelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.