Derksen: 'Volledig onterecht teruggehaald'

door SJvanveen 26

Derksen: 'Volledig onterecht teruggehaald'

door SJvanveen 26

Laatst geüpdatet

Johan Derksen snapt werkelijk niets van het feit dat Mitchell Dijks een transfer naar het Engelse Norwich City heeft afgewezen. De linksback kon voor vier miljoen vertrekken naar de Championship-club, maar 'het gevoel was niet goed', vond Dijks.

Die opmerking valt bij Derksen in het verkeerde keelgat. 'Daar heb ik mij vanochtend bij het ontbijt over zitten opwinden', begint 'De Snor' bij Voetbal Inside. 'Hij is volledig onterecht teruggehaald door Ajax. Dan wordt hij uitgenodigd door Norwich, dat is een prachtige club met een prachtig stadion, en dan komt meneer terug en zegt hij: ik heb er geen goed gevoel bij. Hij kent zijn plaats niet, wie denkt hij wel wie hij is?'

Een Ajacied die wel een transfer maakt, is Anwar El Ghazi. Jan Boskamp is lovend over de keuze die de buitenspeler maakt om naar Lille te verkassen. 'Hij zal meer gaan voetballen, Lille speelt ook altijd tussen veertig of vijftigduizend man', aldus Boskamp.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.