Derksen: 'Schande dat Viergever bij Ajax speelt'

door ArthurV 40

Derksen: 'Schande dat Viergever bij Ajax speelt'

door ArthurV 40

Laatst geüpdatet

Johan Derksen heeft aan tafel bij Voetbal Inside hard uitgehaald naar Nick Viergever. De analist is van mening dat de verdediger lang niet goed genoeg is voor Ajax. Ook René van der Gijp is erg kritisch op de mandekker.

'Die Viergever was weer goed hè?' opent Van der Gijp cynisch. 'Het was de enige speler die tegen Willem II vrij stond, maar hij deed er helemaal niks mee.' Derksen is nog harder in zijn oordeel. 'We kunnen toch concluderen dat het een schande is dat Viergever bij Ajax speelt? Dat is zo'n beperkte voetballer, het is gewoon echt geen Ajax-speler.'

Daarnaast kwam ook middenvelder Siem De Jong ter sprake. Van der Gijp denkt dat het door zijn loopvermogen best nuttig kan zijn om De Jong op te stellen. 'Het is makkelijker om De Jong op te stellen, want hij is bereid vuile meters te maken.' Derksen is het hier totaal niet mee eens. 'Ik vind het een ideale twaalfde man, die kan je zonder problemen inzetten als het even niet loopt. Maar als basisspeler vind ik hem erg saai,' aldus de Snor.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.