Derksen: 'Denk dat Ajax gaat investeren'

door Sam van Raalte 29

Derksen: 'Denk dat Ajax gaat investeren'

door Sam van Raalte 29

Laatst geüpdatet

Johan Derksen verwacht dat Ajax komende transferperiode nog een rits versterkingen haalt. Dat zei de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International maandagavond, daags na de beschamende 2-1 nederlaag van Ajax op bezoek bij degradant FC Dordrecht.

'De afgelopen jaren dachten ze er wel te komen met een beetje geld uitgeven, maar nu verwacht ik dat ze bij Ajax goed gaan investeren in nieuwe spelers', sprak Derksen, die vervolgens zijn afkeer uitsprak over de noodzakelijke komst van Johan Cruijff naar het verdeelde Ajax. 'Het is belachelijk dat de aangestelde mensen het niet kunnen.'

In navolging van Derksen zei ook René van der Gijp bij VI tv aankopen bij Ajax te verwachten. 'Ajax heeft ontluisterend voetbal gespeeld dit jaar. Ik denk dat ze daar behoorlijk zijn geschrokken. Ze hebben de middelen, dus ze zullen moeten investeren. Dit kan je de supporters niet langer aan doen', aldus Van der Gijp.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.