'Denk dat Van den Berg in toekomst top drie aankan'

door Bart Veenstra 14

'Denk dat Van den Berg in toekomst top drie aankan'

door Bart Veenstra 14

Laatst geüpdatet

PEC Zwolle-verdediger Bram van Polen is erg onder de indruk van Sepp van den Berg. Als we de clubman moeten geloven gaat de zestienjarige Van den Berg een grootse toekomst tegemoet in het voetbal.

'Ik vind het echt een enorm talent. We hadden Ryan Thomas die op zeventienjarige leeftijd bij ons mee kwam voetballen en die was ook echt heel goed. Maar Sepp is ook al zo stabiel', zegt Van Polen bij FC Afkicken. 'Wat je vaak een beetje hoopt, is dat een verdediger niet veel fouten maakt en degelijk is. Maar hij speelt ook ballen tussen de linies fantastisch, dat ziet hij zó goed. Ik ben echt wel fan van hem.'

Van Polen vindt het lastig om te zeggen waar het plafond van Van den Berg ligt. 'Hij moet in ieder geval naar een club gaan waar hij weer gaat spelen. Ik denk dat hij in de toekomst zeker de top drie aankan, maar als hij daar nu naartoe gaat, weet ik niet of hij speelt. Perr Schuurs speelt ook niks, ja in de beloftencompetitie', waarschuwt Van Polen zijn teamgenoot tot slot.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.